Zoran Đinđić

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Zoran Đinđić, Ph.D. Swara listen (Zoran Djindjić, Serbia Sirilik: Зоран Ђинђић, IPA: [/ˈzorɑn ˈdʑɪndʑɪtɕ/]) (1 Agustus 195212 Maret 2003) iku perdhana mentri Serbia, walikutha Beograd, pulitikus lan filsuf.

Đinđić lair ing Bosanski Šamac, kuwasa minangka perdhana mentri ka-5 Serbia wiwit 25 Januari 2001 nganti 12 Maret 2003.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Zoran_Đinđić&oldid=821539"