Zoologi

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Prakata[sunting | sunting sumber]

Zoologi punika cabang biologi ingkang nyinaoni bab kewan. Istilah liyanipun inggih punika Animalia utawi Metazoa. Kewan saget kebentuk saking setunggal sel (uniselular) utawi sel tunggal ugi kathah sel (multiselular).

Penggolongan/Klasifikasi[sunting | sunting sumber]

Klasifikasi liyanipun punika miturut jenis panganane.

Deleng Uga[sunting | sunting sumber]



Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Zoologi&oldid=805011"