You Don't Mess with the Zohan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
You Don't Mess with the Zohan

Poster rilis bioskop
Sutradara Dennis Dugan
Produser Adam Sandler
Jack Giarraputo
Panulis Adam Sandler
Robert Smigel
Judd Apatow
Paraga Adam Sandler
John Turturro
Emmanuelle Chriqui
Nick Swardson
Lainie Kazan
Rob Schneider
Musik déning Rupert Gregson-Williams
Sinematografi Michael Barrett
Panyunting Tom Costain
Studio Relativity Media
Happy Madison
Distributor Columbia Pictures
Tanggal rilis 6 Juni 2008
Durasi 117 menit
Negara Flag of the United States Film Amérika Sarékat
Basa English
Ibrani
Arab ngawur (Basa Arab éthok-éthok)
Anggaran US$ 90 yuta
Bathi reged US$ 200.310.680
(Saindhenging donya)

You Don't Mess with the Zohan ("Kowé Aja Golèk Masalah Karo Zohan") iku sawijining film Amérika Sarékat sing dibabar taun 2008. Film iki dibintangi déning Adam Sandler, Rob Schneider, Mariah Carey lan liya-liyané. Film iki nyritakaké sawijining (manten) prajurit Israel, anama Zohan sing péngin dadi tukang cukur ing New York City.