Trirengga, Bantul, Bantul

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Désa Trirengga

Peta lokasi Désa Trirengga
Provinsi Daerah Istimewa Yogyakarta
Kabupatèn Bantul
Kecamatan Bantul
Jembar wewengkon -
Cacahing pedunung -
 - Kapadhetan -

Trirengga (panulisan jroning Basa Indonesia: Trirenggo), iku salah sawijining desa / Kalurahan ing Kecamatan Bantul, Kabupatèn Bantul, provinsi Daerah Istimewa Yogyakarta, Indonesia. Kalurahan Trirenggo dumunung saka pirang-pirang dusun, yaiku : Karangmojo,Sumber Batikan,Kweden,Gedongan,Bakulan,Manding Kidul,Gandekan,Nogosari,Pepe,Bogoran,Pasutan,Jedigan,Niten,Gaten,Tanubayan,Priyan,Code,Klembon,Gempolan Wetan,Gempolan Kulon,Sragan


Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]


 

Bantul, Bantul, Daerah Istimewa Yogyakarta

Desa: Sabdadadi | Palbapang | Ringinharja | Bantul | Trirengga