Telih

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Manuk kang telihé mondhol-mondhol sawisé mangan akèh
Telih kaduduhaké ana ing nomer 4

Telih (bahasa indonesia : Tembolok) yaiku sijining jeroan saka kéwan jinis manuk kang fungsiné kanggo nyimpen panganan kang dipangan sakdurungé digiling ana ing rempela (ventikulus utawa empedal). Ing manuk jinis dara, telih uga ngasilaké banyu kang kayadéné susu (Basa Inggris : crop milk) kanggo ngloloh piyik.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Telih&oldid=834252"