Tala

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Tala tawon

Tala tawon yaiku kumpulan saka bolongan segi-enem papan tawon nyusuh lan nyelehake larvane, uga nyimpen madu lan polen. Tala tawon saka tawon undhuhan digawe saka lilin, lan bis akagunakake dadi malam kanggo mbathik.

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tala&oldid=834267"