Systat

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
SYSTAT
Pangembang Systat Software Inc.
Versi rilis terbaru 12.0 / 21 Februari, 2007
Sistem operasi Windows
Jenis statistika
Lisènsi proprietary
Situs web SYSTAT

SYSTAT iku piranti alus statistika sing pisanan dikembangaké déning Leland Wilkinson ing taun 1970. Taun 1995, piranti alus iki dituku déning parusahan SPSS Inc.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Systat&oldid=833237"