Strip komik

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Strip komik iku sawijining gambar utawa rangkéyan gambar sing isiné crita. Strip komik ditulis lan digambar déning sawijining kartunis, lan diterbitaké sacara rutin (biyasané padinan utawa minggon) ing koran lan ing Internèt. Ing Britania Raya lan Éropah, strip komik uga diterbitaké sacara sèri jroning kalawarti-kalawarti komik, sauntara kisah sawijining strip sok-sok sambung terus nganti telung kaca utawa luwih. Strip komik uga wis mijil jroning kalawarti-kalawarti AS, kayata upamané Boy's Life.

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Strip_komik&oldid=833806"