Slamet Gundono

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Slamet Gundono, dhalang wayang suket

Slamet Gundono (lair ing Slawi, Tegal, 19 Juni 1966 – tilar donya ing Kartasura, Sukaharja, 5 Januari 2014 kanthi umur47 taun) yaiku seniman Indonesia kang uga dhalang wayang suket.[1]

Cathetan suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ (id)Slamet Gundono (dipuntingali tanggal 27 Oktober 2012)
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Slamet_Gundono&oldid=878776"