Seniman

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
contoh artis

Seniman utawa artis yaiku ahli séni, utawa wong kang nduweni bidang kérja ing dunia séni. Isa uga pényanyi; pémain film; pélukis lan sapanunggalane. [1] naning karo mlakuning pérubahan zaman, wong-wong awam biasa nyébut artis iku wong utawa hal kang diekspose ing media massa, ananging anggépan iki kéliru. [2]

Cathetan Sikil[sunting | sunting sumber]

  1. ^ (id)artis (dipunundhuh tanggal 23 Juni 2012)
  2. ^ (id)pergeseran makna artis (dipunundhuh tanggal 23 Juni 2012)
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Seniman&oldid=834090"