Kartasura, Sukaharja

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Kartasura
Kabupatèn
Sukaharja
Camat
---
Jembar
---
Pedunung
---
Désa/Kelurahan
---/---

Kecamatan Kartasura iku salah siji kecamatan ing kabupatèn Sukaharja, provinsi Jawa Tengah, Indonésia. Kecamatan iki jembaré: - km2 kanthi pedunung watara - jiwa. Kecamatan iki wewatesan :

ing sisih lor karo: Colomadu, Karanganyar
ing sisih kidul karo: Gatak, Sukoharjo
ing sisih kulon karo: Boyolali
ing sisih wétan karo: Surakarta

Désa-Désa [1][sunting | sunting sumber]

Désa-désa ing Kecamatan Kartasura ana 12, yaiku:

  • Gonilan, kodhe désa: 331112008
  • Gumpang, kodhe désa: 331112005
  • Kertasura, kodhe désa: 331112001
  • Kertonatan, kodhe désa: 331112012
  • Makamhaji, kodhe désa: 331112006
  • Ngabeyan, kodhe désa: 331112010
  • Ngadirejo, kodhe désa: 331112002
  • Ngempak, kodhe désa: 331112004
  • Pabelan, kodhe désa: 331112007
  • Pucangan, kodhe désa: 331112003
  • Singopuran, kodhe désa: 331112009
  • Wirogunan, kodhe désa: 331112011

Rujukan[sunting | sunting sumber]

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]



 

Kartasura, Sukaharja, Jawa Tengah

Désa/Kelurahan: Gonilan | Gumpang | Kartasura (Kertosuro) | Kertanatan (Kertonatan) | Makamhaji | Ngabéyan (Ngabeyan) | Ngadireja (Ngadirejo) | Ngempak | Pabelan | Pucangan | Singapuran (Singopuran) | Wiragunan (Wirogunan)