Sergey Brin

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Sergey Brin
Sergey Brin cropped.jpg
Sergey Brin pada 2004 Web 2.0 Conference
Lair 21 Agustus 1973 (umur 41)
Moscow, Soviet Union
Pegawéyan Wakil Pendiri dan President of Technology of Google
Gaji USD $1 (2008)[1][2]
Kasugihan resik IncreaseUS$18.7 billion[2]
Pasangan Anne Wojcicki[3]
Situs
stanford.edu/~sergey

Sergey Brin iku salah siji pendhiri Google. Dhéwéké gawé Google bareng karo Larry Page. Sergey Brin lair ing Moskow, 21 Agustus 1973.[4] Dhéwéké wis ngerti komputer saka SD, dibimbing wong tuwa kang biyasa kerja nganggo komputer kang canggih ing omah lan kantor.[5] Ibune Sergey Brin, Eugenia Brin iku ilmuwan ing Goddard Space Flight Center NASA.[4] Bapaké Sergey Brin Michael Brin mulang Matematika ing University of Maryland.[4] Ing umur 6 taun, Sergey Brin lan keluargané pindhah saka Uni Soviét mara Amérika.[4]Keluarga Brin tinggal ing Prince George’s County, Sergey sekolah ing Eleanor Roosevelt High School.[6] Dhéwéké ndhaftar ing ‘’University of Maryland’’ ing kono dhéwéké sekolahé akselerasi lan ing umur 19 taun ing taun 1993 dhéwéké wis rampung pendhidhikan prasarjana.[6] Dhéwéké ngelanjutaké kuliah sarjana ing kono.[6] Sakwisé lulus saka Maryland, Sergey ngelanjutaké ing Stanford University merga dhéwéké olih béasiswa pascasarjana saka National Science Foundation njupuk Ilmu Komputer.[7] Ing taun 1995 Sergey ketemu Larry Page.[8] Ing Januari 1996 para mahasiswa lan staf pengajar jurusan komputer ing ‘’Stanford University’’ pindhah ing gedhung William Gates Computer Science sumbangan saka Microsoft.[9]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Wawancara[sunting | sunting sumber]

Artikel[sunting | sunting sumber]


Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ 2005 compensations from Google: $1 in salary, $1723 in bonus, $41,999 other annual compensation, $3 all other compensation. Source: SEC. Google form 14A. Filed March 31, 2006.
  2. ^ a b Google Executives Compensation
  3. ^ Argetsinger, Amy; Roberts, Roxanne (May 13, 2007). "The Reliable Source". Washington Post. http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2007/05/12/AR2007051201168.html. Retrieved 2007-10-20.
  4. ^ a b c d (id)Vise, D.A, Malseed, M. (2005)."Kisah Suksès Google".Terjemahan: Kantjono, A.T.(2006). Jakarta:PT Gramédia Pustaka Utama. Hal 19
  5. ^ (id)Vise, D.A, Malseed, M. (2005). "Kisah Sukses Google". Terjemahan: Kantjono, A.T.(2006). Jakarta:PT Gramedia Pustaka Utama. Hal 15
  6. ^ a b c (id)Vise, D.A, Malseed, M. (2005). "Kisah Sukses Google". Terjemahan: Kantjono, A.T. (2006). Jakarta:PT Gramedia Pustaka Utama. Hal 20
  7. ^ (id)Vise, D.A, Malseed, M. (2005). "Kisah Sukses Google". Terjemahan: Kantjono, A.T. (2006). Jakarta:PT Gramedia Pustaka Utama. Hal 23
  8. ^ (id)Vise, D.A, Malseed, M. (2005). "Kisah Sukses Google". Terjemahan: Kantjono, A.T. (2006). Jakarta:PT Gramedia Pustaka Utama. Hal 13
  9. ^ (id)(Vise, D.A, Malseed, M. (2005)."Kisah Sukses Google".Terjemahan: Kantjono, A.T.(2006)Jakarta:PT Gramedia Pustaka Utama. Hal 28)
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sergey_Brin&oldid=829925"