Larry Page

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Larry Page
Larry Page laughs.jpg
Lawrence Page
Lair 26 Maret 1973 (umur 41)
Lansing, Michigan
Pegawéyan Pendiri dan Presiden Divisi Produk Google Inc.
Kasugihan resik Decrease $15.8 billion USD (2008)[1]
Pasangan Lucinda Southworth

Larry Page iku tokoh kang kapéntar ing dunia internét. Sapa kang ora ngerti Google, google iku dhasaré saka penelitiané Larry page lan Sergey Brin. Larry Page lair ing 26 Maret 1973.[2] Ndhekné wis biasa nganggo komputer saka SD dibimbing wong tua kang biasa kerja nganggo komputer kang canggih ing omah lan kantor.[3] Ing umur 8 taun Bapaké lan ibuné pisah, bapaké terus nikah manéh.[2] Bapaké Larry, Carl Victor Page iku mulang ing Michigan State University lan pernah dadi dhosen tamu ing Stanford University.[3] Ibu kandhungé Larry, Joyce Wildhental iku profesor ing Michigan State.[2] Ibu tiriné Larry, Gloria Page iku konsultan database nduwéni gelar master ing Ilmu Komputer lan mulang pemrograman komputer ing Michigan State University.[3] Larry sekolah ing MacDonald Middle School, East Lansing.[4] Ndhekné terus nerusaké pendhidhikané ing East Lansing High School. Sakwisé lulus ndhekné ngelanjutaké mara University of Michigan ing Ann Harbor sinau rekayasa komputer lan kuliah bisnis tekan taun 1995 pas ndhekné lulus kuliah prasarjana.[4] Ing taun iki Larry ketemu Sergey Brin ing Stanford University.[5] Ing Januari 1996para mahasiswa lan staf pengajar jurusan komputer ing ‘’Stanford University’’ pindhah ing gedhung William Gates Computer Science sumbangan saka Microsoft.[5]

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ Net Worth from Abhishek's Forbes: The World's Richest People, dated September 17, 2008.
  2. ^ a b c (id)(Vise, D.A, Malseed, M. (2005)."Kisah Sukses Google".Terjemahan: Kantjono, A.T.(2006)Jakarta:PT Gramedia Pustaka Utama. Hal 16)
  3. ^ a b c (id)(Vise, D.A, Malseed, M. (2005)."Kisah Sukses Google".Terjemahan: Kantjono, A.T.(2006)Jakarta:PT Gramedia Pustaka Utama. Hal 15)
  4. ^ a b (id)(Vise, D.A, Malseed, M. (2005)."Kisah Sukses Google".Terjemahan: Kantjono, A.T.(2006)Jakarta:PT Gramedia Pustaka Utama. Hal 18)
  5. ^ a b (id)(Vise, D.A, Malseed, M. (2005)."Kisah Sukses Google".Terjemahan: Kantjono, A.T.(2006)Jakarta:PT Gramedia Pustaka Utama. Hal 13)
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Larry_Page&oldid=829961"