Sepak takraw

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Sepak takraw
Game of Sepaktakraw at a match in Strasbourg.jpg
Organisasi ISTAF
Dimainaké pisanan Abad ka-15
Characteristics
Anggota tim 3
Campuran Tunggal
Kategorisasi Lapangan atutup utawa ing pesisir
Piranti bal rotan
Bal Sepak takraw saka rotan

Sepak takraw iku jinis olahraga campuran kang dijupuk saka bal-balan lan voli bal, kang bisa dimainake ing lapangan dobel kayata lapangan badminton, uga roning praturan pamain ora bisa nyekel bal karo tangan. Kajuaraan paling misuwur kang ana ing cabang iki yaiku King's Cup World Championships,kang pungkasan dilaksanakake ing Bangkok, Thailand.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sepak_takraw&oldid=833182"