Segara Adriatik

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Segara Adriatik
Sumber: NASA

Segara Adriatik kuwi bagéan saka Segara Mediterania kang misahaké Semenanjung Apennine (Italia) saka Semenanjung Balkan lan Pagunungan Apennine saka Alpen Dinarik lan barisan pagunungan kang gegandhèngan.

Pesisir kulon yakuwi Italia, lan pesisir wétan ana sawetara negara, yaiku, Slovenia, Kroasia, Bosnia-Herzegovina, Montenegro, lan Albania.

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Segara_Adriatik&oldid=814361"