Sambongreja, Tunjungan, Blora

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
(Dipunpindhah saking Sambongrejo, Tunjungan, Blora)
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Désa Sambongreja

Peta lokasi Désa Sambongreja
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Blora
Kecamatan Tunjungan
Jembar wewengkon -
Cacahing pedunung -
 - Kapadhetan -

Sambongreja (panulisan jroning Basa Indonesia: Sambongrejo), iku salah sawijining desa / Kalurahan ing Kecamatan Tunjungan, Kabupatèn Blora, provinsi Jawa Tengah, Indonesia.

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]