Sèmbukan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Sèmbukan
Klasifikasi èlmiah
krajan: Plantae
(unranked): Angiospermae
(unranked): Eudicots
(unranked): Asterids
ordo: Gentianales
kulawarga: Rubiaceae
Genus: Paederia
Species: P. foetida
Jeneng binomial
Paederia foetida
L. [1]
Sinonim
List source : [2]

Godhong sembukan yaiku salah sawijining godhong kang nduwèni manfaat kanggo obat tradhisional. Tanduran iki uga diarani godhong entut-entutan amarga nduweni ganda sing kaya entut.

Réferènsi[sunting | sunting sumber]

  1. ^  This species was first described botanically and published in Mantissa Plantarum 1: 52. 1767. "Name - Paederia foetida L.". Tropicos. Saint Louis, Missouri: Missouri Botanical Garden. http://www.tropicos.org/Name/27902990. Retrieved August 9, 2010.
  2. ^ GRIN (October 17, 2001). "Paederia foetida information from NPGS/GRIN". Taxonomy for Plants. National Germplasm Resources Laboratory, Beltsville, Maryland: USDA, ARS, National Genetic Resources Program. http://www.ars-grin.gov/cgi-bin/npgs/html/taxon.pl?26300. Retrieved August 9, 2010.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Sèmbukan&oldid=881134"