Ronan Parke

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Ronan Parke

Ronan David Parke (lair 8 Agustus 1998; umur 15 taun[1]) yaiku penyanyi Inggris kang asalé saka Poringland, Norfolk, Britania Raya kang dadi juwara kapindho Britain's Got Talent (musim 5)|seri kaping lima acara ITV, Britain's Got Talent, senajan dadi favorit bandar judi kanggo menang. Sawisé acara mau dilapuraké yèn Ronan wis nandatangani kontrak rekaman karo Sony Music.[2] Dheweke ngrilis album debute, Ronan Parke pada 24 Oktober 2011.[3]

Karir[sunting | sunting sumber]

2011: Britain's Got Talent[sunting | sunting sumber]

Ronan mèlu audisi Britain Got Talent ing London sangareping hakim Amanda Holden, Michael McIntyre, lan Louis Walsh (kang ngisi kanggo David Hasselhoff) dhéwéké mèlu "Feeling Good" lan sadurungé lagu rampung, kabèh 2500 - kuwat penonton lan telung hakim mènèhi Ronan standing ovation. Dhéwéké entuk sambutan sawisé nyambut gawé lan nampa telung "ya" swara lan lolos ing babak candhaké, kanthi Walsh kanda yèn Ronan "sawijining kanggo ngalahaké" Sawisé penayangan audisi ing telung audisi acara ing 30 April 2011, Ronan cepet-cepet dadi bandar judi favorit kanggo menangaké acara. Ronan banjur ditampilaké lumantar semi - final saperangan minggu mangarep.


Ronan nindakaké kaping pindhoné sasuwéné sèmifinal tanggal 30 Mei 2011, nindakaké "Gawe Pamiyarsa Rumangka My Love" dèning Bob Dylan. Sawisé penampilané, dhéwéké éntuk gunggungan saka kabèh patang hakim David Hasselhoff (kang ora teka ing audisi Ronan), McIntyre, Holden lan Simon Cowell, kang mung mbiji final urip. Parke nampa swara publik paling duwur ing bengi lan kanthi otomatis dikirim lumantar final.[4]

Referensi[sunting | sunting sumber]

  1. ^ "Ronan Parke - Bio". http://www.ronanparke.com/biography. Retrieved 11 December 2011.
  2. ^ Gordon Smart. "The dawn of the Ronan empire", The Sun, 7 July 2011. diaksès tanggal 7 July 2011. 
  3. ^ "Album Review:Ronan Parke – Ronan Parke". 22 October 2011. http://www.edp24.co.uk/polopoly_fs/sa_ronan_mall_11_1_1123619!image/3242763465.jpg_gen/derivatives/landscape_490/3242763465.jpg. Retrieved 26 December 2011.
  4. ^ Lucy Wright. "Norfolk’s Ronan Parke makes it to the final of Britain’s Got Talent", Norwich Evening News, 31 May 2011. diaksès tanggal 5 July 2011. 

Pranala luar[sunting | sunting sumber]


Ana loop cithakan: Cithakan:Persondata


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ronan_Parke&oldid=870385"