Ricky Martin

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Ricky Martin

Latar wuri
Jeneng Enrique Martín Morales
Alias Ricky Martin
Lair 24 Desember 1971 (umur 42)
Asal San Juan, Puerto Rico
Génré Pop, Latin pop, Rock en Español, Reggaeton
Pegawéyan penyanyi, aktor
Instrumèn Vokal
Taun aktif 1984–sekarang
Label Sony Music and Columbia
Magepokan karo Menudo, Christina Aguilera, Volito, Madonna

Ricky Martin (lair 24 Desember 1971) iku Penyanyi saka Puerto Riko. Dheweke dadi penyanyi manca negara wiwit ngetokake lagu Livin' La Vida Loca ing taun 1999.

Chatetan suku[sunting | sunting sumber]

Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ricky_Martin&oldid=831069"