Powiat Kluczbork

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Powiat Kluczborski
Wappen des Powiat Kluczborski
Lambang Powiat Kluczbork

Lokasi Powiat Kluczbork
Katrangan cekak
Negara: Polandia
Provinsi: Opole
Ibukutha: Kluczbork
Jembar: 851,59 km²
Pedunung: 70 519 (30 Juni 2005)
Kadar urbanisasi: 51,05 %
Kodhe internasional: (+48)
Pelat nomor kendaran motor: OKL
Babagan administratif
Kutha: -
Kutha kecamatan: 3
Kalurahan: 1
Politik (Status: )
Bupati (Starost): Stanisław Rakoczy
Alamat ul. Jagiellońska 3
46-200 Kluczbork
Situs wèb resmi: www.powiatkluczborski.pl


Powiat Kluczbork iku sawijining powiat (kayadéné “kabupatèn” in Tanah Jawa) ing Polandia. Ibukuthané yaiku Kluczbork. Powiat iki papané ana ing provinsi Opole lan nduwé pedunung 70.519 jiwa.


POL województwo opolskie COA.svg Provinsi Opole

Kutha swatantra (kutha otonom): Opole
Powiat (kabupatèn): Brzeg | Głubczyce | Kędzierzyn-Koźle | Kluczbork | Krapkowice | Namysłów | Nysa | Olesno | Opole | Prudnik | Strzelce

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Powiat_Kluczbork&oldid=807555"