Powiat Brzeg

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Powiat Brzeski
Wappen des Powiat Brzeski
Lambang Powiat Brzeg
Karte des Powiat Brzeski
Lokasi Powiat Brzeg
Katrangan cekak
Negara: Polandia
Provinsi: Oppeln
Ibukutha: Brzeg
Jembar: 876,52 km²
Pedunung: 92.637 (30 Juni 2005)
Kadar urbanisasi: 57,34 %
Kodhe internasional: (+48) 77
Pelat nomor kendaran motor: OB
Babagan administratif
Kutha: 1
Kutha kecamatan: 2
Kalurahan: 3
Politik (Status: )
Bupati (Starost): Maciej Stefański
Alamat ul. Robotnicza 20
49-300 Brzeg
Situs wèb resmi: www.brzeg-powiat.pl


Powiat Brzeg iku sawijining powiat (kayadéné “kabupatèn” in Tanah Jawa) ing Polandia. Ibukuthané yaiku Brzeg. Powiat iki papané ana ing provinsi Opole lan nduwé pedunung 92.637 jiwa.


POL województwo opolskie COA.svg Provinsi Opole

Kutha swatantra (kutha otonom): Opole
Powiat (kabupatèn): Brzeg | Głubczyce | Kędzierzyn-Koźle | Kluczbork | Krapkowice | Namysłów | Nysa | Olesno | Opole | Prudnik | Strzelce

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Powiat_Brzeg&oldid=807553"