Powiat

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Powiat di Polandia

Powiat iku dhaérah tingkat loro jroning pamérangan administratif Polandia, bisa diterjemahaké kanthi frasa distrik utawa dhaérah tingkat II lan kurang luwih mèmper karo kabupatèn ing Indonesia. Powiat iku pérangan saka unit sing luwih gedhé sing disebut województwo, sing kurang luwih setingkat karo provinsi. Powiat dhéwé dipérang manèh dadi sawetara gmina. Ana rong jinis powiat, powiat ziemski (distrik rural) sing cacahé 314 lan powiat grodzki (distrik urban) sing cacahé ana 65.

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Powiat&oldid=815945"