Peter Fechter

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Peter Fechter

Peter Fechter (lair ing Berlin, 14 Januari 1944 – tilar donya ing Berlin, 17 Agustus 1962 kanthi umur18 taun) punika satunggiling nèm-nèman yuswa 18 taun saking Berlin Wétan ingkang dados korban pisanan panjagi wewatesan Tèmbok Berlin.

Panjagi wewatesan Jerman Wétan némbak lan mejahi Peter Fechter amargi panjenenganipun ngupados nyebrang Tèmbok Berlin dhumateng Berlin Kilèn.

Nalika wulan Maret 1997, kalih mantan panjagi Jerman Wétan, Rolf Friedrich lan Erich Schreiber, ngadhepi paukuman setunggal taun kunjara amargi pejahipun Fechter.

Pranala njawi[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Peter_Fechter&oldid=832121"