Paus Marcellus II

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Marsellus II
Pope Marcellus II.jpg
Asma wiyosan Marcello Cervini degli Spannochi
Wiwit mengku 9 April 1555
Dumugi 1 Mei 1555
Dipunrumiyini Yulius III
Dipunlajengaken Paulus IV
Miyos 6 Mei 1501
Ancona, Italia
Séda 1 Mei, 1555
Roma, Italia
[[Paus {{{other}}}|Paus kanthi nami {{{other}}} sanesipun]]
Cathetan suku
{{{footnotes}}}
Paus Marcellus II

Paus Marcellus II lair ing Ancona, Italia, 6 Juni 1501 – tilar donya ing Roma, Italia, 1 Mei 1555 kanthi umur53 taun punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma wiwit 9 April 1555 dumugi 1 Mei 1555.

Panjenenganipun asma aslinipun Marcello Cervini degli Spannochi.



Dipunrumiyini
déning:
Paus Yulius III
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Paulus IV


Artikel prakawis Paus punika, taksih dèrèng pepak. Panjenengan mangga nambah. Menawi sampun pepak, saged mbusak katrangan punika.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Paus_Marcellus_II&oldid=804536"