Paus Lucius II

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Lucius II
Milai mengku jabatan 9 Maret 1144
Ngantos 15 Februari 1145
Anggantosaken Celestinus II
Dipun gantos déning Eugenius III
Data pribadi
Asma lair Gherardo Caccianemici dal Orso
Lair ???
Bologna, Papal States, Kakaisaran Romawi Suci
Séda 15 Februari 1145
Roma, Papal States, Kakaisaran Romawi Suci
Paus sanès kanthi asma Lucius

Paus Lucius II punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma wiwit 9 Maret 1144 dumugi tilar donyanipun tanggal 15 Februari 1145.

Panjenenganipun asma aslinipun Gherardo Caccianemici dal Orso.



Dipunrumiyini
déning:
Celestinus II
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Eugenius III


Artikel prakawis Paus punika, taksih dèrèng pepak. Panjenengan mangga nambah. Menawi sampun pepak, saged mbusak katrangan punika.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Paus_Lucius_II&oldid=817089"