Paus Celestinus II

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Celestinus II
Emblem of the Papacy SE.svg
Asma wiyosan Guido di Castello
Wiwit mengku 25 September 1143
Dumugi 8 Maret 1144
Dipunrumiyini Innosentius II
Dipunlajengaken Lusius II
Miyos  ???
Séda 8 Maret 1144
Roma, Italia
[[Paus {{{other}}}|Paus kanthi nami {{{other}}} sanesipun]]
Cathetan suku
{{{footnotes}}}

Paus Celestinus II punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (1143-1144).

Panjenenganipun asma aslinipun Guido di Castello



Dipunrumiyini
déning:
Innosentius II
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Lusius II


Artikel prakawis Paus punika, taksih dèrèng pepak. Panjenengan mangga nambah. Menawi sampun pepak, saged mbusak katrangan punika.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Paus_Celestinus_II&oldid=817016"