Patrick Swayze

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Patrick Swayze
Patrick Swayze 2006.jpg
Nalika nemoni penggemar sasampunipun film-ipun dipunrilis Guys and Dolls ing taun 2006
Asma wiyosan Patrick Wayne Swayze
Miyos 18 Agustus 1952
Houston, Texas,
Amérika Sarékat
Séda 14 September 2009 (umur 57)[1]
Los Angeles, California,
Amérika Sarékat
Pakaryan Pameran priya, penari, penyanyi, panulis lagu
Taun aktif 1978–2009
Sisihan Lisa Niemi
(1975–2009, tilar donyanipun)

Patrick Wayne Swayze (uniné /ˈsweɪziː/; lair ing Houston, Texas, Amérika Sarékat, 18 Agustus 1952 – tilar donya ing Los Angeles, California, Amérika Sarékat, 14 September 2009 kanthi umur57 taun[1] punika satunggiling pameran priya, penari, penyanyi lan panulis lagu asal Amérika Sarékat. Panjenenganipun misuwur salebetipun perannipun minangka pameran priya romantis salebetipun film Dirty Dancing lan Ghost lan ugi minangka Orry Main salebetipun sérial TV North and South. Panjenenganipun dipunnobataken déning kalawarti People minangka salah satunggiling "Sexiest Man Alive" ing taun 1991.

Pranala njawi[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:

Rujukan[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Patrick_Swayze&oldid=822533"