Pangurangan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Pangurangan iku salah siji saka papat operasi dhasar aritmatika, lan sejatiné minangka walikan saka operasi panambahan. Operasi pangurangan dinyatakaké nganggo tandha minus jroning notasi infix, kanthi wangun rumus:

 c - b = a
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pangurangan&oldid=833286"