Panambahan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Panambahan iku salah siji operasi aritmatika dhasar. Panambahan awujud penambahan saklompok wilangan utawa luwih dadi siji wilangan arupa gunggung saka wilangan-wilangan iku.

Conto operasi panambahan[sunting | sunting sumber]

Panambahan wilangan bulat[sunting | sunting sumber]

Panambahan pecahan[sunting | sunting sumber]

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Panambahan&oldid=869072"