Pamatunan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Pamatunan utawa matun iku aktivitas ngilangi tetanduran sing dianggep ama kayadéné suket utawa gulma liyané saka kebon utawa sawah. Prosès iki bisa kalaksanan mawa tangan, mesin utawa bahan-bahan kimia.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pamatunan&oldid=830131"