Omah kaca

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Omah kaca ing Saint Paul, Minnesota, Amerika.

Omah kaca (uga ditepungi mawa julukan omah ijo) kuwi sawijining bangunan sing dianggo ngingu tetanduran budidaya. Omah iki digawé saka bahan gelas utawa plastik. Dhèwèké dadi panas amarga ana radhiasi elektromagnètik sing asalé saka srengéngé sing manaské wit-witan, lemah, lan barang liyané ing sak njeroné bangunan iki.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Omah_kaca&oldid=825639"