Nir Barkat

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Nir Barkat

Nir Barkat (basa Ibrani: ניר ברקת‎; lair 19 Oktober 1959) iku walikutha Yerusalem, Israel wiwit taun 2008. Dhèwèké nggantèni Uri Lupolianski. Barkat iku latar wuriné pakar informatika lan tèknologi komputer (ICT).

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Nir_Barkat&oldid=821633"