Pratélan walikutha Yerusalem

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Walikutha Ehud Olmert (1993-2003) njabat Perdana Menteri Israel wiwit 2006.

Ing ngisor iki kapacak Walikutha Yerusalem sacara kronologis.

Walikutha Yerusalem[sunting | sunting sumber]

Walikota (Al-Quds)[sunting | sunting sumber]

References[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]