Uri Lupolianski

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Uri Lupolianski

Uri Lupolianski (basa Ibrani:אורי לופוליאנסקי) (Haifa, 1951) iku walikutha Yerusalem.

Uri Lupolianski iku sawijining wong Yahudi Haredi lan walikutha Yérusalem kapisan sing wong Haredi utawa uga diarani Yahudi-Ortodoks. Lupolianski iku omah-omah lan nduwé anak 12.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Uri_Lupolianski&oldid=804819"