Niedersachsen

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Gendhèra
Gendhèra negara bagéyan Niedersachsen
Lambang
Lambang
Statistik
Ibu kutha: Hannover
Wilayah: 47,618 km²
Pedhunung: 8,002,916 30 September 2004
Kapadhetan: 168 jiwa/km²
Situs resmi: niedersachsen.de
ISO 3166-2: DE-NI
Politik
Perdana Menteri: David McAllister (CDU)
Partai sing kuwasa: CDU/FDP
Péta
Germany Laender Niedersachsen.png

Niedersachsen iku sawijining Bundesland Jerman sing papané ana ing lor-kulon. Ibu kuthané Hannover. Negara bagéyan iki mawatesan karo Walanda.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Niedersachsen&oldid=817284"