Najib Razak

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Najib Razak

Dato' Sri Mohd Najib bin Tun Haji Abdul Razak utawa biasa disapa Najib Tun Razak (lair ing Kuala Lipis, Pahang, Federasi Malaya, 23 Juli 1953; umur 61 taun) iku Perdana Menteri Malaysia wiwit 3 April 2009 sawisé mengku jabatan minangka Wakil Perdana Menteri Malaysia ing sangisoré pamaréntahan Abdullah Badawi wiwit 7 Januari 2004, saliyané dadi anggota parlemen saka Pekan, Pahang. Najib Razak kuwi putra lanang mantan perdana menteri Malaysia sing kaloro, Tun Abdul Razak Dato' Hussein.

Referensi lan pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Cithakan:References


Jabatan pulitik
Sing mengku  sadurungé:
Abdullah Ahmad Badawi
Wakil Perdana Menteri Malaysia
2004 – 2009
Diganti déning:
Muhyiddin Yassin
Sing mengku  sadurungé:
Abdullah Ahmad Badawi
Menteri Keuangan Malaysia
2008 – 2009
Diganti déning:
TBD
Sing mengku  sadurungé:
Abdullah Ahmad Badawi
Perdana Menteri Malaysia
2009 – saiki
Diganti déning:
Isih njabat




Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Najib_Razak&oldid=816771"