Motorhead

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Motörhead

Latar wuri
Asal London, Inggris
Génré Heavy metal
Taun aktif 1975 - saiki
Label EMI, Bronze Records, Sanctuary, SPV GmbH, Epic
Magepokan karo Metallica, Ramones, Fastway, The Damned, Thin LizzyRainbow
Situs wèb www.imotorhead.com
Anggota saiki
Lemmy Kilmister
Phil Campbell
Mikkey Dee

Motörhead yaiku grup enggal legendharis saka nagari Inggris ingkang diparingi predikat pamados aliran musik heavy metal

Anggota[sunting | sunting sumber]

Diskografi[sunting | sunting sumber]


Riwayat Labuh[sunting | sunting sumber]

Pranala Njaba[sunting | sunting sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Motorhead&oldid=835609"