Mikoyan MiG-3

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
MiG-31 "Foxhound"
MiG-31 Foxhound.jpg
 Tipe Interseptor
 Produsen Mikoyan
 Pisanan mabur 16 September 1975
 Dikenalaké 1982
 Status Aktif
 Pemakai Rusia
Kazakstan
 Cacah digawé 500
 Acuan Mikoyan-Gurevich MiG-25

Mikoyan MiG-31 (kode NATO: 'Foxhound') yaiku pesawat perang kanggo pencegat kang dikembangaké kanggo nggantèni MiG-25 'Foxbat'.[1]

Pengembangan[sunting | sunting sumber]

MiG-31BM gear.jpg

Prototip MiG-31, diwènèhi kode Ye-155MP mabur pertama tanggal 16 September 1975. Mèh padha karo MiG-25, senajan arupa salah sijiné desain kang benar-benar anyar, ananging panggonan njagong dobel kanti operator senjata njagong ing mburiné pilot. 16% saka awaké migunakaké bahan titanium, sementara 33% yaiku aluminium. Material iki isa ngurangi bobot nanging kuat. Tangki bahan bakar digedékaké sarta mesiné migunakaké mesin turbofan low-bypass kang luwih èfisien.

Ye-155MP nggawa radar anyar kang luwih canggih, kang mampu ndetèksi sasaran ing nduwur utawa ing ngisor pesawat, sarta ngunci pira-pira sasaran sekaligus.

Mulai masa produksi ing taun 1979 lan mlebu dinas aktif taun 1982 kanti komando pertahanan udara Soviet (Войска ПВО / Voyska PVO (Protivo-Vozdushnaya Oborona) / Anti-Air Defense)

Sekitar 500 MiG-31 diproduksi. awit pecahé Uni Soviet, 280-300 isih aktif ing Rusia, sewentara 30 liyané dioperasikak dening Kazakhstan.

Desain[sunting | sunting sumber]

MiG-31 mèh padha karo MiG-25, kanti saluran intake manggon ing sebelah awak kanti swiwi kang kapasang ing mburiné lan nduwèni rong sirip vertikal. nduwèni konstruksi kang luwih kuat saka MiG-25, nanging diwatesi kanggo manuver 5G ing kecepetan supersonik, amerga MiG-31 ora dirancang kanggo pertempuran jarak cepak (dogfight).

Ditenagani sepasang turbofan Soloviev D-30F6, MiG-31 nduwèni kecepatan maksimum Mach 2,83 ing keduwuran, sarta berkat strukturé kang luwih kuat saka MiG-25, mampu mabur kanti kecepatan Mach 1,23 ing keduwuran. MiG-31 sebeneré mampu mabur nganti Mach 3, ananging kecepatan duwur tersebut isa mengurangi umur rangka pesawat (airframe) lan mesin.

MiG-31 nggawa bahan bakar akèhé 16,350 kg (36,050 lb) kanti tambahan sepasang tangki cadangan kapasitas 5000 liter (1320 galon) ing ngisor swiwi. Ing versi seteruse nduwèni sistem penambahan bahan bakar ing udara (aerial refuelling).

MiG-31 diburak dening pilot dibantu operator radar kang njagong ing kokpit.


Versi pengembangané dijenengi MiG-31M 'Foxhound-B' nduwéni radar Zaslon-M kanti jarak deteksi luwih adoh, sekitar 400 km (250 mil) kanggo sasaran seukuran AWACS, sarta mampu nyerang 6 sasaran sekaligus. Versi iki uga nduweni pod ECM (Electronic Counter Measures) di ujung swiwiné.

papat MiG-31 isa bertindak minangka pesawat mini-AWACS kanti masing-masing memonitor wilayah kang ambané 200 km lan saling koordinasi kanti data link.


Varian[sunting | sunting sumber]

  • MiG-31B 'Foxhound-A': versi upgrade kanti sistem avionik anyar, dikenalaké taun 1990. Penambahan sistem in-flight refueling.
  • MiG-31BS 'Foxhound-A': MiG-31 versi awal kang di-upgrade dadi MiG-31B ananging ora nduwéni sistem in-flight refueling.
  • MiG-31M 'Foxhound-B': versi luwih modern kang dikembangaké tahun 1983. mabur pertama taun 1986. nduwéni radar anyar, penambahan pod ICM ing pucuk swiwi, kapasitas tangki bahan bakar digedékaké penambahan rong gantungan senjata serta nggawa versi rudal R-33 (AA-9 'Amos') paling anyar. Pengembangan tertunda amerga masalah pemotongan anggaran.
  • MiG-31BM 'Foxhound-B': versi multi-role kanti kemampuan serang udara lan darat. Mampu nggawa rudal Kh-31 (AS-17 'Krypton'), Kh-59 (AS-13 'Kingbolt'), Kh-59M (AS-18 'Kazoo'), and Kh-29 (AS-14 'Kedge').
  • MiG-31D: MiG-31 kang nggawa rudal anti-satelit.
  • MiG-31E: versi ekspor kanti sistem kang mampu ing ngisor MiG-31 standar.
  • MiG-31FE: versi ekspor saka MiG-31BM.



Operator[sunting | sunting sumber]

Bendera_Kazakhstan Kazakhstan
Flag of Russia Rusia

Spesifikasi[sunting | sunting sumber]

Gambar MiG-31 dilihat dari tiga sisi.
D-30 III
D-30KU-154
  • Panjang: 21,5 m(70 kaki 5 inci)
  • Rentang Sayap: 14,02 m
  • Tinggi: 6,60 m
  • Luas Sayap: 61,41 m2
  • Berat Kosong: 22.000 kg
  • Berat Normal: 36.720 kg
  • Mesin: 2 Soloviev D-30F6 turbofan (93 kN/20.900 lb) dengan afterburner (152 kN/34.172 lb).
  • Kecepatan Maksimum: 1500 km/j (930 mph) di permukaan laut; 3000 km/j (1860 mph) di ketinggian
  • Jarak Tempuh: 1250 km
  • Ketinggian Maksimum: 20.600 m
  • Rate-of-climb: 208 m/detik (41.000 kaki/menit)
  • Wing-loading: 666 kg/m2 (136 lb/kaki2)
  • Thrust-to-weight: 0,85.[2]

Persenjataan[sunting | sunting sumber]

  • 1 GSh-6-23 kanon kaliber 23mm 260 peluru
  • 4 Rudal R-33 (AA-9 'Amos') ing ngisor awak utawa 4 Rudal Vympel R-37 (AA-X-13 "Arrow") Versi paling anyar MiG 31M luwih-luwih isa nggawa 6 Rudal R-37
  • 4 gantungan senjata ing ngisor swiwi kanggo 2 R-40R/R-40T (AA-6 'Acrid'), 4 R-60 (AA-8 'Aphid') atau R-73 (AA-11 'Archer') atau R-77 (AA-12 'Adder')
  • Versi fighter-bomber utawa multi-role isa nggawa werna-werna rudal udara-permukaan utawa rudal antiradar

Album[sunting | sunting sumber]

Cathetan Sikil[sunting | sunting sumber]

  1. ^ [1], (Kaunduh 24/11/12).
  2. ^ mikoyan-mig-3, (Kaunduh 24/11/12).

Pranala Njaba[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:

Link[sunting | sunting sumber]

Cithakan:Mikoyan aircraft Cithakan:Pesawat militer-stub

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Mikoyan_MiG-3&oldid=835414"