McLaren MP4-12C

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
McLaren MP4-12C
Mclaren mp4-12c goodwood festival of speed 2010.jpg
Manufacturer McLaren Automotive
Prodhuksi 2011
Sing ndhisiki McLaren F1
Klas Sports car
Jinis bodi 2-seat Coupé
Rancangan MR layout
Mesin McLaren M838T twin-turbo 3.8 L V8
Transmisi 7-speed dual-clutch
Rodha 2.670 mm (105.1 in)[1]
Dawa 4.507 mm (177.4 in)[1]
Amba 1.909 mm (75.2 in)[1]
Dhuwur 1.199 mm (47.2 in)[1]
Kerb weight 1.300 kg (2,866 lb)
Desain Frank Stephenson

McLaren MP4-12C yaiku montor sport sing dirancang lan diprodhuksi déning McLaren Automotive.[2] McLaren MP4-12C yaiku mobil sing diproduksi sepisan, dirancang lan dibangun saka McLaren kat McLaren F1, sing kanggo wektu suwe nyekel rekor kanggo mobil produksi paling cepet diproduksi ning dunyo.[2] Desain pungkasan mobil iki diresmiake tanggal 8 Seotember 2009, lan wis diatur diluncurke ing taun 2011.[2] MP4-12C ameh ngetokake sasis serat karbon komposit, lan ameh didukung McLaren M838T 3.8 liter V8 twin-turbo mesin 592 bhp bisa ngembang nganti kira-kira (441 kW; 600 PS) lan kira-kira £ 443 · ft (601 N · m) saka torsi.[2] Mobil ameh nggunakake Formula 1-sumber teknologi kaya rem ngarahke, ing ngendi roda mburi njero yaiku ngerem pas siyam nikung, kanggo ngurangi understeer.[2] Kakuwasan dikirim ning roda nglewati gearbox 7-speed dual-clutch Seamless Shift.[2] Ameh diuji ing Gear acara otomotif Inggris Top, MP4-C ngrampungake pangkuan jalur tes yaiku 1:16.2 kanggo mobil sing paling banter kaloro ing papan lap, 1,1 detik luwih alon ketimbang Atom, Ariel 500 lan 3,1 detik luwih cepet ketimbang kerja saingane, Ferari 458 Italia.[2] Ananging luwih alon karo telu liyane: ing tes majalah EVO iku luwih telat saka ferrari sekitar Bedford Autodrome, iku uga luwih telat ing Gear kaping lima.[2] MP4-12C ameh didol ing rega £ 168.500 ning Inggris. [5], lan $ 229.000 kanggo peken AS. Kanggo ngrayakake luncuran mobil iki, McLaren njaluk mitra Tag Hauer ameh ngrilis edisi wateasan Carrera MP4-12C, namung eneng ning dealer McLaren.[2]

Desain[sunting | sunting sumber]

Kayadéné McLaren F1, serat karbon (Carbon MonoCell) digunakake padatan kanggo ngurangi bobote. MP4-12C boboté mung 1.300 kg (£ 2866).[2] Chassis niki didasarake ning bak tugelan-tugelan serat karbon gaya F1, bobote namung 80 kg(176 lb).[2] Mobil nduweni loro sisi konvensional-by-side tatacara panggon lungguh, ora kaya sing mbiyen McLaren F1 sing ngetokake formasi telung kursi sing ora teratur (ngarep tengah, mburi loro).[2] Kanggo meke up iki, konsol tengah mburi mobil luwih sesak ketimbang mobil liyane, lungguhan sopir luwih cerak ning pusate.[2] Interior trim lan bahan bisa ditemtoaken ing konfigurasi asimetris - sing luwih dikenal dadi (zona sopir).[2]

Cathetan suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ a b c d "The New McLaren MP4-12C Official Details". motorimpress.com. http://www.conceptcarz.com/vehicle/default.aspx?carID=17382&i=2. Retrieved 2011-04-09.
  2. ^ a b c d e f g h i j k l m n (en)www.mclarenautomotive.com(diundhuh tanggal 2 Agustus 2011)
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=McLaren_MP4-12C&oldid=831541"