MGM Mirage

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
MGM Mirage
Jinis Umum (Cithakan:NYSE)
Indhustri Kasino dan hotel
Diadegaké 2000
Kantor pusat Las Vegas, Nevada
Tokoh wigati J. Terrence Lanni (CEO)
James Murren (CFO)
Kirk Kerkorian (Pemegang Saham Mayoritas)
Prodhuk Hotel
Pametu $7.4 miliar USD
Karyawan lebih dari 70.000
Situs wèb www.mgmmirage.com

MGM Mirage (Cithakan:NYSE) mènika sebuah bisnis ingkang berbasis ing Las Vegas, Nevada ingkang berpengalaman ing pembangunan, kepèmilikan lan operasi hotel lan kasino ing sèdaya dunia. Perusahaan punika miwiti operasinya tanggal 31 Mei 2000 saksampunè bakdo penggabungan MGM Grand Inc. lan Mirage Resorts, Inc. MGM Mirage inggih punika perusahaan perjudian ingkang ageng kaping kalih dunia.[1] Milyarder Kirk Kerkorian lan Tracina Corporation-nipun inggih punika nyèpèng saham kasebar MGM Mirage. Kerkorian ugi bèkas gadaham studio film Metro-Goldwyn-Mayer, ing pundhi perusahaan saklajèengipun MGM Grand, Inc. mèndèt asmanipun. Taun 2005, perusahaan punika nyepeng properti seluas 83 ekar (3.4 km²) ing Las Vegas Strip. Pendapatan taunanipun sawetawis $7.4 miliar USD. Perusahaan ugi gadahi MGM Grand Detroit, ing pusat kota Detroit, Michigan lan ing enggal punika gadahi MGM Grand Macau ing wulan Desember 2007, dipungadahi lan dipunoperasiaken ngelampahi kerjasama 50/50 antawis MGM Mirage lan Pansy Ho Chiu-king.

Properti MGM Mirage[sunting | sunting sumber]

Sedaya properti dipungadahi dening sedaya MGM Mirage sanesipun ingkang sampun dipuntandai.

Las Vegas, Nevada[sunting | sunting sumber]

Patung Liberty di New York-New York dengan MGM Grand Las Vegas di belakang.

Ing pundhi kemawon ing Nevada[sunting | sunting sumber]

Properti Sanesipun[sunting | sunting sumber]

Subsidiari[sunting | sunting sumber]

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ "Fire Strikes Las Vegas Hotel-casino". 2008-01-25. http://www.reuters.com/article/topNews/idUSN2535785320080126. Retrieved 2008-01-25.
  2. ^ "MGM Mirage forms hospitality subsidiary", Las Vegas Review-Journal, 2007-05-30, p. 2D. diaksès tanggal 2007-05-30. 

Cithakan:MGM Mirage

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=MGM_Mirage&oldid=837724"