Lahore

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Mesjid Badshani nalika wengi

Lahore (basa Urdu: لاہور, basa Punjabi: لہور) arupa ibukutha Punjab lan kutha kaloro paling gedhé ing Pakistan. Kutha iki arupa salah siji negara bagéyan paling wigati saka Kasultanan Mogul lan ditepungi minangka Taman Mughal.

Pedunung Lahore gunggungé 10 yuta, ndadèkaké kutha kalima paling akèh pedunungé ing Asia Kidul.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Lahore&oldid=829839"