Lètnan Kolonèl

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Tandha pangkat Letkol TNI AD

Lètnan Kolonèl (Lètkol) kuwi tandha pangkat ing jenjang perwira menengah jroning kemilitèran ing Indonesia, satingkat karo Ajun Komisaris Besar Polisi jroning Kepolisian Republik Indonesia/Polri.

Samangsa panjajahan Walanda, dikenal kanthi sebutan Overste jroning ketentaraan Hindia Walanda utawa ' Koninklijk Nederlands-Indisch Leger/KNIL.

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Lètnan_Kolonèl&oldid=865320"