Kroya, Kroya, Cilacap

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Désa Kroya

Peta lokasi Désa Kroya
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Cilacap
Kecamatan Kroya
Jembar wewengkon -
Cacahing pedunung -
 - Kapadhetan -

Kroya iku salah sawijining désa / kalurahan ing Kecamatan Kroya, Kabupatèn Cilacap, provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]