Kraljevo

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Peta sing nuduhaké dunungé Kraljevo ing Serbia.

Kraljevo (Aksara Sirilik Serbia: Краљево) iku sawijining kutha lan kuthamadya ing Serbia sisih kulon. Wilayah kuthamadya nduwèni pedunung 121.707 jiwa (2002) lan wilayah kutha 82.846 jiwa (2002). Wilayah kuthamadya watara 1.530 km² jembaré.

Kutha inki dadi ibukutha administratif Dhistrik Raška. Kraljevo dumunung ing gisiking Kali Ibar.

Kutha kembar[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kraljevo&oldid=827062"