Kolonèl

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Tandha pangkat Kolonèl TNI AD

Kolonèl kuwi salah siji kepangkatan jroning jenjang perwira menengah ing lingkungan kemilitèran Indonésia. Ing jaman Orde Baru, jenjang kepangkatan iki uga dianggo ing lingkungan Polri. Kepangkatan iki dilambangaké nganggo gambar kembang melati telu. Jabatan struktural kanthi pangkat iki antara liya jabatan Danrem (Komandan Resort Militèr). Jenjang kepangkatan iki setara karo Komisaris Besar ing kepangkatan Polri.

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kolonèl&oldid=814524"