Koki

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Koki
Cooks 050918 154402.jpg
Koki kang lag magang ana ing Paris
Panggawean
Jinis profesi
Bidang kagiatan seni kuliner
Deskripsi
Pendhidhikan akademi perhotelan, magang
Lapangan kerja pawon, rumah makan, hotel, kapal, militer

Koki punika pamarkaryo ingkang dipunmakaryo ing piyantun jaler utawa piyantun wadon ingkang anggadahi pamarkayo nyiapake masakan utawa panganan.Ing basa Inggris bisa tumuju ing jeneng chef, kang mboten saget dipunsamiake kalian profesional.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Koki&oldid=831516"