Kistelek

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kistelek
Aerial view

Coat of arms
Kistelek is located in Hungary
Kistelek
Coordinates: 46°28′23″N 19°58′48″E / 46.473°N 19.980°E / 46.473; 19.980
Country Flag of Hongaria Hungaria
County Csongrád
Wewengkon
 • Total 69,19 km2 (2,671 sq mi)
Populasi (2008)
 • Total 7.318
 • Kapadhetan 109/km2 (280/sq mi)
Zona wektu CET (UTC+1)
 • Summer (DST) CEST (UTC+2)
Postal code 6760
Kodhe tilpun 62

Kistelek kuwi sawijining kutha ing county Csongrád, ing dhataran kidul Hongaria.

Foto Kistelek

Geografi[sunting | sunting sumber]

Kutha iki jembaré 6.919 km² (2,671 sq mi) lan duwé pedunung cacahé 7573 jiwa (2001).

Delengen uga[sunting | sunting sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kistelek&oldid=887704"