Kali paraguay

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kali Paraguay

Kali Paraguay yaiku kalikang dumunung ing Paraguay. Kali kang mili lewat salah sijine negara yaiku Brasil, Bolivia, Paraguay, lan Argentina. Kali Paraguay ndhuweni hulu ing Mato Grosso, Brasil lang pungkasan ana ing tetemu déning Kali Paraná. Dawa kalai Paraguay kurang luwih 2.549 kilometer.

Miliné Kali Paraguay ndhuweni werna ungu banyuné.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kali_paraguay&oldid=834635"