Jana-Gana-Mana

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Jana-Gana-Mana (aksara Dewanagari जन गण मन) iku lagu kabangsané India.


Tèks[sunting | sunting sumber]

Alihbasa[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Jana-Gana-Mana&oldid=812502"