Jambu bol

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Jambu bol
Klasifikasi èlmiah
krajan: Plantae
divisio: Magnoliophyta
kelas: Magnoliopsida
ordo: Myrtales
kulawarga: Myrtaceae
Genus: Syzygium
Species: S. malaccense
Jeneng binomial
Syzygium malaccense
(L.) Merr. & Perry, 1938
Sinonim

Eugenia domestica Baill., 1876

Jambu bol wit woh-wohan kerabat jambu-jambuan. woh jamu iki duwe daging woh kang luwih lembut lan luwih padhet dibanding jambu wèr.

cathetan sikil[sunting | sunting sumber]

deleng uga[sunting | sunting sumber]

Pranala luar[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Jambu_bol&oldid=836230"